Kategorier

Anecdote

Anecdote

Det nederlandske merket Anecdote ble opprettet i 2008 og designer klær til den moderne kvinne. Senere har også underlinjen Anecdotekids hvor de som navnet tilsier designer klær til barn. Hun ble inspirert av at hun så et behov for et merke som kunne tilby autentisk deilig mykt strikketøy i god kvalitet. Anecdote design skapes og planlegges i all hovedsak i et gammelt galleri blant amsterdams kanaler hvor teamet jobber frem kolleksjonene.

Jetteke Vand der Wyck van Beuningen er grunnleggeren av det nederlandske merket som også er designer og entreprenør. Deres eneste fysiske butikk er deres flagshipstore i Amsterdam og det er derfor godt at man som nordmann også finner merket her hos oss i Me and the Met. Målsettingen deres går ut på å også bli stort internasjonalt. Men med fokus på å tilby kvalitetsplagg som kan bli de favorittene i klesskapet man setter pris på hele livet heller enn å kaste seg på “fast fashion” trenden som designeren selv tar avstand fra.

Jetteke startet opp Anecdote fordi hun følte et behov for et autentisk tidløst merke som løfter fokuset vekk fra fast fashion industrien som vi ser i dagens samfunn. Kolleksjonene er alltid inspirert av Jetteke’s personlige erfaringer og historier. Disse historiene er å se gjennom merket i blant annet spenstige farger, spesiell tekstur og mer. 

En av de tingene som gjør at dette klesmerke skiller seg ut i mengden er deres evne til å designe garderobe must-haves slik som enkle men kule gensere, bluser, kjoler og mye mer. Disse plaggene er uavhengige av trender som kommer og går og dermed investeringer i egen garderobe. 

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.