Kategorier

Birgitte Herskind

Birgitte Herskind

Det relativt unge merket Birgitte Herskind har oppnådd mye suksess på sine år i bransjen. Ved å kreativt balansere klassisk med kult klarer har designet blitt en sikker vinner. Det danske merket har som mange andre danske designerhus oppnådd stor suksess i Norge også. Men det er ikke bare i Norden merket har blitt populært, også land som USA, Spania, Tyskland og flere andre land har lagt sitt elsk på merket. MErket ble opprettet i 2013 og styres i dag fra et kreativt studio i hjertet av københavn.

Designeren Birgitte Herskind har alltid hatt en lidenskap for mote og flyttet allerede som 16-åring til København for å forfølge drømmen sin. I dag er både Birgittes tre døtre samt ektemannen hennes involvert i familiebedriften på forskjellige måter.

Her hos oss i Me and the Met har vi et lite men godt utvalg av merket. Vi elsker de behagelige cardiganene som er perfekte til hverdagen og kan brukes sommer så godt som vinter her i Norge. Utover dette har vi også fått inn tre nydelige sommerkjoler, en kul t-skjorte og et belte fra den nye sesongen. De nydelige maxi-kjolene som blant annet er i silke er perfekte til sommeren enten om det er en dag i parken eller en sommerfest du skal på vil du helt klart imponere i en av disse.

Herskind har basen sin i København og beskriver også byen som hennes inspirasjonskilde for hennes detaljerte og fargerike design. Hun lever ut drømmen sin ved å designe høy kvalitet i materialer med hennes helt unike evne til å balansere klassisk med kul. Hun har en sterk lidenskap for italienske materialer og høy kvalitet og leveringstid og derfor produserer hun mesteparten av designet sitt i europa.

Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.