By Malene Birger

By Malene Birger ble grunnlagt av danske Malene Birger i 2003 og er i dag et av de mest suksessfulle og kjente danske klesmerkene. Klesmerket er anerkjent i den internasjonale moteverden og beundres av flere tusen kvinner verden over. I dag selges det populære klesmerket i over 40 land. En del av suksessen til By Malene Birger skyldes blant annet at merket tilbyr eksklusive plagg til fornuftige priser som treffer det brede lag av den kvinnelige befolkningen. Merkets filosofi er å oppfordre kvinner til å velge seg den livsstilen som de virkelig har lyst til å leve. 

Gjentatte ganger har det danske klesmerket blitt hedret for sine gode fasonger, den høye kvaliteten og dens tidløse design. By Malene Birger har flere ganger blitt utnevnt til ”Best Brand of the Year” og ”Best Danish Designer”, noe som er en stor ære når du ser hvor hard konkurranse det er innenfor motebransjen. Visjonen er å bli sett som et design-drevet, eksklusivt, inspirerende og respektert klesmerke på den internasjonale motescenen, det skal være klær som kvinner føler seg stolt av å bære.

Det er tydelig at mange kjente danske kvinner er store tilhengere av By Malene Birger. Mer enn en gang har sangeren Medina og Danmarks kronprinsesse Mary blitt sett i klærne. Derimot er det ikke kun i Danmark at kjendiser har falt for klesmerket, alt fra Hertuginnen av Cambridge, Kate Middleton, til motepersonligheter som Olivia Palermo har gjentatte ganger blitt sett i kjoler og kåper fra By Malene Birger. By Malene Birger er ikke bare representert på den røde løperen, men også synlig i det danske gatemotebildet hvor de fasjonable danske kvinnene ses i både de klassiske og de nye trendene fra motemerket. Merket inngår aldri kompromiss på kvalitet eller design og har fra starten av hvert med å skape trendene. Under moteuken i København gir klesmerket alltid ekstraordinære, flotte og trendsettende moteshow. Moteshowet er og vil alltid være et av moteukens høydepunkter. Vi er mer enn bare glad og stolte over å kunne ønske By Malene Birger velkommen til vår online butikk. 

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 63

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 63

Side
per side
Angi synkende retning

Kolleksjonen

Hos By Malene Birger tilbys det luksus klær med en kunstnerisk tilnærming til de moderne, klassiske stilene. Alle kolleksjonene lages med kjærlighet og med en visjon om å være det aller beste. Kjennetegnene er rene linjer, perfekt passform og dristige detaljer, nettopp for at klærne skal kunne passe alle slags kvinner verden over. Klesmerket jobber for å designe klær som er enkelt og komfortabelt å ha på, men som samtidig ser moderne og trendy ut. Det er denne balansen som klesmerket har perfeksjonert og som gjør det så elsket av mange kvinner. Hver eneste kolleksjon er preget av gamle klassikere som gjenfødes med nye og spennende detaljer, eller fantastiske materialer. Det handler om topp kvalitet og elegante, moteriktige silhuetter til en overkommelig pris, dermed kan du oppdatere ditt klesskap gang på gang. Tidløshet er et nøkkelord til alle kolleksjonene, enten det er snakk om den lille sorte kjolen, dressjakken og buksene eller silkeskjorten, så har alltid plaggene en stil som holder år etter år. Det er de små detaljer som kommer i form av mønstre, farger eller passform som gjør klærne spesielle for den gjeldende sesongen. By Malene Birger designer klær som både er edgy, feminine og klassiske og det er denne balansegangen som klesmerket mestrer bedre enn noen andre.

Iphone cover, lommebøker og vesker

By Malene Birger består ikke bare av klær, men tilbyr også vesker, lommebøker, iphone cover og sko. Kolleksjonene med vesker, tilbehør og sko kommer alltid i sesongens mønstre og farger. Du finner kule sneakers, men også flotte stiletter noe som gir deg muligheten til å velge mellom det avslappede og kule eller det mer klassiske og elegante. Veskene, lommebøkene og mobil coverene kommer i samme mønstre og farger slik at du kan matche alt på en stilig måte. Veskene kommer i flere størrelser, alt fra kofferter og weekendbager til toalettmapper og sminkepunger.

Fra cocktail kjoler til pysjamas

Det matchende, stripete pysjamassettet i silke, fra en av de nyere kolleksjonene, har vært et av sesongens hotteste plagg. Settet kommer i både sort og blå, så det er noe for enhver smak. Utover dette flotte settet, designes det alltid klær som er perfekt til hverdagen, men som samtidig kan styles opp til fest i helgene. Eksempelvis kan silke skjortene og de små jakkene kombineres med et par jeans og boots til en travel hverdag, mens i helgen kan skjorten i stedet kombineres med et langt skjørt og noen stiletter. En av de store styrkene til By Malene Birger er å designe klassiske plagg som skiller seg ut på grunn av den perfekte passformen og kvaliteten. Klærne behøver ikke ha en knall farge eller uvanlig passform for å skille seg fra mengden, det sørger nemlig de stilfulle og klassiske detaljene for. Disse detaljene kan enten være paljetter, blonder eller broderier, men uansett kan man være sikker på at man ender med en moderne og samtidig klassisk look. 

Plaggene du bare må eie fra By Malene Birger er et par av de perfekte tilpassede buksene, en fin cocktail kjole, en klassisk pullover genser og en av de flotte veskene. Med disse plaggene vil antrekket ditt aldri slå feil. Klesmerket tilbyr også basisplagg i klassiske farger og god kvalitet, som for eksempel tank topper, t-skjorter og kjoler i jerseymateriale. En basistopp er alltids en god investering, særlig disse fra By Malene Birger som finnes blant annet i en flott mørkeblå og bordeaux farge. Sesongens kolleksjoner byr alltid på de fineste fargene som glir rett inn med resten av klærne du har i garderoben. Denne sesongens vår/sommer kolleksjoner har budt på sarte jordfarger i kombinasjon med en petroleumsblå og grå farge. Klesmerket har også designet en sart gull og oransje farge som en kontrast til jordfargene, en kombinasjon som er blitt svært populær og fremtredende i gatebildet.

Hvis du skal i bryllup, dåp eller på andre sommerfester, kan vi ikke annet enn å anbefale deg å ta en kikk på kjolene fra By Malene Birger. Der finner du både romantiske, plisserte kjoler i sarte farger som er perfekte til sommerens hagefester, eller mer dramatiske, elegante kjoler til kvelden.

God kvalitet

God kvalitet er svært viktig for det danske motehuset. Materialene velges alltid med omhu, så man er sikker på at plaggene man kjøper er komfortable og holder lenge. Igjen fokuseres det på å tilby en fornuftig pris slik at man som kunde får mye for pengene, og dette er også en del av klesmerkets suksess. Hver kolleksjon byr på overraskelser og nye elementer som gjør at man blir fristet til å kjøpe hvert eneste plagg og overraskelsen er ofte i klesmerkets evne til å gjøre klassiske design, trendy og moteriktige igjen, men på deres helt egen måte. Det som derimot ikke er en overraskelse er klærnes popularitet blant kvinner rundt om i verden. Det er ingen kolleksjoner som By Malene Birgers og hos Me and the Met kan vi ikke vente til flere kolleksjoner lanseres. Vi har i hvert fall allerede laget en lang ønskeliste til neste sesong.

 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.