Kategorier

By Malene Birger

By Malene Birger

By Malene Birger ble grunnlagt av danske Malene Birger i 2003 og er i dag et av de mest suksessfulle og kjente danske klesmerkene. Klesmerket er anerkjent i den internasjonale moteverden og beundres av flere tusen kvinner verden over. I dag selges det populære klesmerket i over 40 land. En del av suksessen til By Malene Birger skyldes blant annet at merket tilbyr eksklusive plagg til fornuftige priser som treffer det brede lag av den kvinnelige befolkningen. Merkets filosofi er å oppfordre kvinner til å velge seg den livsstilen som de virkelig har lyst til å leve. 

Gjentatte ganger har det danske klesmerket blitt hedret for sine gode fasonger, den høye kvaliteten og dens tidløse design. By Malene Birger har flere ganger blitt utnevnt til ”Best Brand of the Year” og ”Best Danish Designer”, noe som er en stor ære når du ser hvor hard konkurranse det er innenfor motebransjen. Visjonen er å bli sett som et design-drevet, eksklusivt, inspirerende og respektert klesmerke på den internasjonale motescenen, det skal være klær som kvinner føler seg stolt av å bære.

Det er tydelig at mange kjente danske kvinner er store tilhengere av By Malene Birger. Mer enn en gang har sangeren Medina og Danmarks kronprinsesse Mary blitt sett i klærne. Derimot er det ikke kun i Danmark at kjendiser har falt for klesmerket, alt fra Hertuginnen av Cambridge, Kate Middleton, til motepersonligheter som Olivia Palermo har gjentatte ganger blitt sett i kjoler og kåper fra By Malene Birger. By Malene Birger er ikke bare representert på den røde løperen, men også synlig i det danske gatemotebildet hvor de fasjonable danske kvinnene ses i både de klassiske og de nye trendene fra motemerket. Merket inngår aldri kompromiss på kvalitet eller design og har fra starten av hvert med å skape trendene. Under moteuken i København gir klesmerket alltid ekstraordinære, flotte og trendsettende moteshow. Moteshowet er og vil alltid være et av moteukens høydepunkter. Vi er mer enn bare glad og stolte over å kunne ønske By Malene Birger velkommen til vår online butikk. 

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 49

Angi synkende retning
Side
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.