Kategorier

Dagmar

Dagmar

Strikk og kulturarv er to store temaer i skandinavisk mote, og House of Dagmar klarer å kombinere begge deler. Motehuset har base i Stockholm og drives av de tre søstrene Karin Söderlind, Kristina Tjäder og Sofia Wallenstam. Merket ble grunnlagt i 2005 og har siden den gang opplevd stor fremgang i moteverdenen. Med sine design har de tre søstrene vunnet flere prestisjefulle priser og har blant annet blitt kåret til ”the coolest knit wear around” i Storbritannia i følge Elle. Navnet Dagmar kommer fra søstrenes farmor som selv var skredder, og selve navnet betyr faktisk berømt. Det er farmorens kunnskap og teknikk som ligger til grunne for klesmerkets kjerne og verdiene merket står for. 

Kolleksjonene fra Dagmar karakteriseres av geometriske og naturlige former og mangfoldig design. Dagmars ”arty-chic” og sexy håndstrikkede topper og kjoler henter inspirasjonen fra de forskjellige delene av art deco perioden, både fargene, følelsene og mønstrene. Ønsket deres om å kombinere glamour, detaljer og fine materialer skaper et utradisjonelt og sofistikert design med en sensuell og fascinerende mystikk. Strikkeplagg er kjennetegnet til House of Dagmar og utgjør kjernen i hver kolleksjon hvor de strikkede plaggene er unike og kunstneriske. På tross av at motehuset enda regnes som ”up and coming”,  har de tre søstrene allerede rukket å bli kjent for designet sitt, ikke bare i Skandinavia, men også i resten av Europa, USA og Asia. Ambisjonen til House of Dagmar er å bli det viktigste varemerket for innflytelsesrike og motebevisste kvinner.

Vi hos Me & the Met elsker den sofistikerte moten fra svenske House of Dagmar. Klesmerket designer plagg som alltid vil være stilrene og klær som fungerer til enhver tid, uavhengig av sesong. Du finner alt fra fine kjoler, som passer perfekt til jobben, til stilrene bukser, for ikke å glemme strikkede plagg av høy kvalitet. Merket har også flott tilbehør som lommebøker, vesker og skjerf som ofte prydes med klesmerkets signaturmønster. Finn dine favoritter fra Dagmar her hos oss!

Vise som Rutenett Liste

2 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.