Kategorier

Filippa K

Filippa K

Filippa K er synonymt med stilrent, enkelt og kvalitetssikkert design. Disse tre ordene er nok de som best beskriver filosofien bak det svenske klesmerket. Filippa K står for enkelt og rent design som holder sesong etter sesong og som aldri går av moten og merket er nok også det skandinaviske klesmerket som best oppsummerer hva nordisk design er. Uansett kultur og opprinnelse kjenner andre folk verden over til kvaliteten og håndverket bak det skandinaviske designet. Karakteristikken av det skandinaviske uttrykket er minimalistisk design og materialer i høy kvalitet, to elementer som begge reflekteres i kolleksjonene til Filippa K. Ideen om et stilrent design gjør plaggene tidløse, og enten det er kjoler, bukser, jakker eller tilbehør så kan det kombineres med stiler fra nyere eller eldre kolleksjoner.

Filippa K ble etablert i 1993 av Filippa Knutson og Patrik Kihlborg. Prosjektet som startet ved et svensk kjøkkenbord med enkle tegninger og hjemmesydde design til eget behov, er i dag blitt en verdensomspennende suksess med butikker i mer enn 30 forskjellige markeder verden over. Utgangspunktet for Filippa K har vært å skape kolleksjoner med basisplagg og dermed kan man ved å kjøpe enkelte plagg bygge opp en garderobe som har de essensielle plaggene til hverdags og fest. For Filippa K er ambisjonen å skape fasjonable plagg som aldri går av moten og samtidig er komfortable å ha på. Denne ambisjonen har det svenske klesmerket lykkes med og leverer tidløse designs i god kvalitet til den skandinaviske og internasjonale motescene 25 år etter at merket ble grunnlagt.

Hos Me & the Met er vi spesielt glade for det unike utvalget av klassisk og feminint jobbantrekk som tilbys til den moderne kvinnen. Her finner man både en klassisk dress, dressbukser, blyantskjørt og klassiske kjoler med god passform og det velkledde og sofistikerte antrekket er dermed sikret.

Kjøp Filippa K her hos Me & the Met!

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 22

Angi synkende retning
Side
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.