Kategorier

Ganni

Ganni

Ganni er i dag et av Danmarks største klesmerker og har siden 2000 vært et av de danske merkene som ikke bare følger trendene, men også skaper dem. Merket med opprinnelse i København har klart å finne inspirasjon i det skandinaviske uttrykket uten å bli fanget av det minimalistiske uttrykket man så ofte forbinder med Skandinavia.

Siden 2000 har merket vokst og endret seg i takt med tiden, og kan i dag nyte en ledende stilling blant klesmerker. Med forskjellige mønstre og flotte farger er Ganni blitt en gjenganger i garderoben til den motebevisste kvinne, ikke bare i Skandinavia, men merket har også fått godt omdømme verden rundt. Som designerne bak merket selv påpeker er Ganni et merke med ”fans fra Lolland til Los Angeles”.

Om det er den lille sorte, den perfekte blazer, den blomstrete kjolen til sommerens fester eller den fineste strikkegenseren til årets skiferie, Ganni har det hele. Det danske merket har ambisjoner om å skape en look som kombinerer det edgy, sofistikerte, feminine og klassiske i kvalitetsplagg som gir en personlig touch til enhver garderobe. De siste sesongene har Ganni’s populære omslagskjole og skjørt vært å se på stilsikre kvinner over det hele både instagram. Om vinteren henger deres flotte kåper på skuldrene til den selvsikre og skandi-chice kvinnen. 

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 32

Angi synkende retning
Side
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.