Ganni

Ganni er i dag et av Danmarks største klesmerker og har siden 2000 vært et av de danske merkene som ikke bare følger trendene, men også skaper dem. Merket med opprinnelse i København har klart å finne inspirasjon i det skandinaviske uttrykket uten å bli fanget av det minimalistiske uttrykket man så ofte forbinder med Skandinavia.

Siden 2000 har merket vokst og endret seg i takt med tiden, og kan i dag nyte en ledende stilling blant klesmerker. Med forskjellige mønstre og flotte farger er Ganni blitt en gjenganger i garderoben til den motebevisste kvinne, ikke bare i Skandinavia, men merket har også fått godt omdømme verden rundt. Som designerne bak merket selv påpeker er Ganni et merke med ”fans fra Lolland til Los Angeles”.

Om det er den lille sorte, den perfekte blazer, den blomstrete kjolen til sommerens fester eller den fineste strikkegenseren til årets skiferie, Ganni har det hele. Det danske merket har ambisjoner om å skape en look som kombinerer det edgy, sofistikerte, feminine og klassiske i kvalitetsplagg som gir en personlig touch til enhver garderobe. De siste sesongene har Ganni’s populære omslagskjole og skjørt vært å se på stilsikre kvinner over det hele både instagram. Om vinteren henger deres flotte kåper på skuldrene til den selvsikre og skandi-chice kvinnen. 

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 48

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 48

Side
per side
Angi synkende retning

Inspirasjonen og verdiene bak Ganni

Ganni har hatt stor suksess med sin unike evne til å blande print og stilarter, noe som har ført til at Ganni er et ledende klesmerke i den danske moteindustri og klærne blir revet vekk fra hyllene. Kreaktiv Direktør Ditte Reffstrup sier hun inspireres av alt og ingenting, men at musikk, film og utenlandsreiser er spesielt viktige inspirasjonskilder. Tidligere kolleksjoner har vært inspirert av alt fra filmen Romeo og Juliet til storbyen Tokyo og bilturer gjennom California. Uansett hvor det er inspirasjonen kommer fra, reflekteres den klart og tydelig i klesplaggene som alltid har et kult, avslappet og stilfullt preg.

Selv om Ganni har oppnådd stor suksess utenfor Danmark vil merket alltid være tro mot sine danske røtter. Sjefs-designeren mener at merkets forhold til København er en kjærlighetshistorie for seg selv, og inspirasjonen hentes fra kvinnene som bor, jobber og sykler rundt. Deres kreativitet har fått belønning og erkjennelse i form av en rekke prestisjefulle priser og ble bla. kåret til ”Årets Brand” til Danish Elle Style Award i 2014. Med sin lekne og uhøytidelige, men samtidig stilfulle kolleksjoner har Ganni blitt et opplagt valg for mange skandinaviske it-girls. Merket har stort fokus på å være et bæredyktig og miljøvennlig valg. Det har som mål å forbedre bæredyktigheten til produksjonsprosessen og utvikle tøy som varer i mange år, slik at du som forbruker og eier av de flotte Ganni plaggene kan ha god samvittighet og nyte produktene i lang tid.

Ganni Girls

Fenomenet Ganni Girls er et resultat av at merket har blitt omfavnet av stilfulle it-jenter og bloggere. I 2016 lanserte Ganni boken Ganni Girls, hvor de hadde valgt ut noen av de mest stilfulle kvinnene som har tatt merket tett til brystet. Boken består i hovedsak av bilder hvor man følger 19 kvinner som inspirerer Ganni med sitt liv og sin stil. Kjærligheten til København og dens stilfulle beboere er sentral, og Ganni Girls er kvinner som tar klærne fra catwalken og implementerer det inn i den travle og upolerte hverdagen. Med utallige kombinasjonsmuligheter, stiler og mønstre appellerer merket til en stor variasjon av kvinner. Og de store stjernene klarer heller ikke motstå den scandi-cool stilen som Ganni har perfeksjonert, med store stjerner som Rihanna, Kendall Jenner, Alexa Chung, Gigi Hadid og Selena Gomez observert i klærne og de er med på å bringe Ganni Girls opp til et helt nytt nivå.

Ganni kjoler og skjørt i lekne mønstre

Lekne og stilige mønstre er nøkkelord i Gannis kolleksjoner. Særlig har merkets skjørt og kjoler i blomstermønster hatt stor suksess de siste sesongene, i alle mulige farger og stiler har stilsikre it-jenter kombinert skjørt og kjoler med bukser, store strikkegensere, sneakers eller høye hæler. Det er altså plagg som passer til enhver anledning og den lange kjolen kan likeså godt brukes til hverdags som til fest. Gannis omslagskjole er en sikker vinner og kommer i ulike mønstre og både lange og korte modeller.

Selv om blomstermønstret uten tvil er blitt merkets mest populære motiv er geometriske figurer også ofte brukt i kolleksjonene og i hver sesong er det to til tre forskjellige farger og mønstre som er gjennomgående. Dermed finnes det klær for enhver smak, noe som er med på å understreke den mangfoldighet som Ganni har og merket greier å nå ut til en bred målgruppe sesong etter sesong. Ikke overraskende finner man Ganni plagg, som kjolene, skjørtene og kåpene i garderoben til kvinner i alle aldre.

Oppgrader garderoben med Ganni

Ganni har oppnådd et unikt omdømme først og fremst i den skandinaviske moteverden, men også mer og mer på den internasjonale motescenen. Merket har gjentatte ganger overbevist oss alle om at deres design kan inspirere enhver kvinne og leverer tøy i lekent design og super kvalitet. Klærne passer til enhver anledning og gir oss som forbrukere muligheten til å kombinere de akkurat slik vi selv vil, enten om du føler for å kombinere omslagskjolen din med en t-skjorte og jeans, eller tar på deg en av de flotte dressene kombinert med en perle veske til årets sommer bryllup. Hver sesong er fylt med musthaves som man sikler etter allerede før klærne er til salgs i butikkene.

For utenom klær har Ganni også egen skokolleksjon med alt fra sandaler til vintersko, årets ferieplaner skal derfor ikke gå på bekostning av stilen, enten om du skal slikke sol på stranden eller opp i fjellet for å stå på ski. Solbrillene er den nyeste delen av tilbehørs kolleksjonen og finnes i flere varianter og farger. I tillegg er badetøy blitt en populær del av sortimentet og er blitt et fast innslag på stranden og essensiell for årets sommerferie. Både sko, badetøy og vesker finnes i samme mønster som resten av kolleksjonen og gir en rød tråd i enhver sesongs kolleksjon.

Med sine lekne og moteriktige kolleksjoner, mønster ekspertise og evnen til å utvikle seg i nye retninger har Ganni kapret hjertet til et stort utvalg kvinner. Ganni utfordrer komfortsonen med sine orginale fargekombinasjoner og mønstervalg, men det er umulig ikke å føle seg selvsikker og komfortabel i deres tøy. Vi gleder oss allerede til de kommende sesongene, for Ganni slutter aldri å overraske og imponere!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.