Kategorier

IRO

IRO

Etter grunnleggelsen i 2005 har IRO gjennom å blande parisisk stil med røff NY inspirerte elementer tatt verden med storm. De franske grunnleggerne Arik og Laurent Bitton har begge en lidenskap for musikk arkitektur og design. Merket distribueres i dag verden over, med over 50 fysiske butikker og utsalg i diverse store nettsider og varehus. Det er fortsatt de to brødrene som leder og designer for IRO. Navnet de døpte merket til er inspirert av ordet “hero” og tanken bak er at man ikke alltid kan se helter, men at man kan se arbeidet deres. 

Den store suksessen kan nok takkes måten de alltid klarer å mikse høy kvalitet med en avslappet look. De to franske brødrene fylte et udekket behov i den franske high-end mote scenen ved å bringe på banen en mer rocka look, samtidig som de også er sofistikerte. Utover dette har merket også en unik evne til å balansere det feminine og det maskuline som skaper et frirom for kvinner som både vil kle seg feminint men også rocka. Med kombinasjon av mønstre og snitt samt et unikt øye for detaljer har brødrene oppnådd enorm suksess og oppnådd en sentral posisjon i det internasjonale motebildet. 

Det er absolutt ingen tvil om merkets suksess innenfor kvinne mote, men også på andre arenaer har det i senere tid vekket oppmerksomhet. I Dag kan man kjøpe både herre kolleksjoner, samt diverse tilbehør og sko. Alle de forskjellige kolleksjonene kjennetegnes av en tilknytning til sesongens trender samt produkter i varierende priser.

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 72

Angi synkende retning
Side
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.