Kategorier

Jerome Dreyfuss

Jerome Dreyfuss

Merket som ble startet opp av mannen ved samme navn er basert i Paris og har siden 2002 designet vesker til verdens moteentusiaster. Idag er det godt etablert og de tilbyr blant annet vesker, sko og lommebøker til alle slags typer kvinner. Spesielt har veskene vekket oppsikt, og noen av bestselgere har vært bobi, igor og billy som alle er å få i forskjellige farger og materialer. 

Designeren selv ble født i Nancy i 1974, men startet å studere mote allerede som 17 åring og lanserte sin egen kolleksjon i en alder av knappe 23 år.  På merkets egne nettside beskrives kolleksjonen som dristig, elegant og med en sans for humor. Og denne sansen for humor skinner også gjennom i veskenes navn. Hans design fikk fort en fanskare blant Paris sine unge stylistaer, og kan i dag pryde seg med kunder som Keira Knightley, Sarah Jessica Parker og Jessica Biel. Likevel insisterer Dreyfuss på at det å se fremmede på gata med veskene betyr mye mer for han. Dette skyldes også at det er nettopp her han selv henter inspirasjon, fra venner og fremmede han ser i hverdagslige settinger. 

Veskene du kjøper herfra skal være praktiske og har mange lommer, remmer, nøkkelring og til og med lommelykt lys til å kunne finne små gjenstander i vesken med. Det er et poeng for designeren at veskene passer kundenes livsstil. Reimene på veskene kan som oftest justeres og du trenger derfor for eksempel ikke å velge bort en veske grunnet lengde på eller mangel av rem og justeringer. De bruker alltid materialer i topp kvalitet og har derfor en lang levetid. Disse kvalitetene utgjør til sammen et godt utgangspunkt for norske kvinner som har behov for tilpasning til årstidene. Her hos me and the Met har vi Bobi i fargene svart velur, svart Brass og Rød samt Victor i Marine Kalveskinn. 

Jerome Dreyfuss har idag tre egne butikker i Paris (derav to til kvinner og en til menn), samt at veskene er å finne i diverse outlet og større motemagasiner internasjonalt. Utover dette har de også en Flagship store i Sør-Korea og en i USA (New York)

Vise som Rutenett Liste

3 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.