Kategorier

Leowulff

Leowulff

Leowulff har spesialisert seg på det som kanskje er det viktigste plagget i garderoben, nemlig vesker. De tilbyr flotte vesker i forskjellige farger og fasonger perfekte til den moderne kvinnes garderobe. Om du trenger en liten sort clutch til å piffe opp festantrekket eller en større bag til skole eller jobb kan du finne den du trenger hos Leowulf. Du kan i dag utover vårt utvalg her hos Me and the Met finne merket hos diverse ekslusive veskeforhandlere.

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken veske man skal velge ut av alle de fine som tilbys og uavhengig av hvilken det blir kommer du til å bli fornøyd med kvaliteten på vesken. Leowulff bruker alltid materialer i gode kvaliteter og veskene har derfor en lang levetid. Veskene blir i dag produsert i Tyrkia og Italia og er laget av kalveskinn. Tidløshet er en viktig verdi for merket og de har fokus på at både materialet men også designet skal bidra til at veskene blir nettopp det.

Vi hos Me and the Met har som veldig mange andre falt pladask for dette fine merket! Veskene forhandles nemlig i over 150 butikker, og alt dette har skjedd på kun litt over fem år. Nedenfor kan du lese litt mer om den spennende og unike reisen til designeren selv.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.