Gratis levering på kjøp over 1.000 kr i hele Norge | Fri retur på ordinære varer

-

Leowulff

Leowulff har spesialisert seg på det som kanskje er det viktigste plagget i garderoben, nemlig vesker. De tilbyr flotte vesker i forskjellige farger og fasonger perfekte til den moderne kvinnes garderobe. Om du trenger en liten sort clutch til å piffe opp festantrekket eller en større bag til skole eller jobb kan du finne den du trenger hos Leowulf. Du kan i dag utover vårt utvalg her hos Me and the Met finne merket hos diverse ekslusive veskeforhandlere.

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken veske man skal velge ut av alle de fine som tilbys og uavhengig av hvilken det blir kommer du til å bli fornøyd med kvaliteten på vesken. Leowulff bruker alltid materialer i gode kvaliteter og veskene har derfor en lang levetid. Veskene blir i dag produsert i Tyrkia og Italia og er laget av kalveskinn. Tidløshet er en viktig verdi for merket og de har fokus på at både materialet men også designet skal bidra til at veskene blir nettopp det.

Vi hos Me and the Met har som veldig mange andre falt pladask for dette fine merket! Veskene forhandles nemlig i over 150 butikker, og alt dette har skjedd på kun litt over fem år. Nedenfor kan du lese litt mer om den spennende og unike reisen til designeren selv.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Historie

Det danske merket ble grunnlagt i 2011 av Sarah-Julie Dahan Wulff. Og da kan man også tenke seg til hvor merkets navn kommer fra. LeoWulff kommer delvis fra grunnleggerens navn, mens den første delen av navnet kommer fra hennes identitet med stjernetegnet løve. Hennes filosofi innen design er å kombinere hennes elsk for tilbehør og dyreprint, noe som også gjenspeiles i merkets navn.

Designeren vokste hovedsakelig opp i Frankrike men siden bodd både i Belgia, USA og Danmark før hun som tiåring flyttet permanent til danmark. Designeren selv er selvlært og har utover videregående ikke utdannet seg videre. Hun ble interessert i PR, og leste seg opp på temaet før hun steg gradvis inn i bransjen. Dette beskriver hun som hardt og sier selv at om det er ting hun vil dele med folk som er interessert i å starte selvstendig skal være klare over så er det at det på ingen måte er lett. Hun legger til at man likevel ikke skal være redd fordi med en gang man begynner å bli redd begynner man også å gjøre feil. Hennes historie er utrolig kul og inspirerende.

Designeren fortalte i et intervju at det gikk seks uker uten at hun hadde solgt en eneste veske, før hun plutselig solgte alle hun hadde og måtte begynne å føre venteliste. Med dette i bakhodet minner hun på at dersom man ønsker å gjøre noe lignende selv må være tålmodig og ikke miste håpet når det går tregt i starten.

It-vesken: Heather bag

Den absolutte favoritten blant kundene har vært Heather bagen, som fort ble en slager blant kundene.  Og det er heller ikke så rart med tanke på det elegante designet det har. Det er en liten clutch med to sølvfargede mansjett aktige knapper på. Disse har i ettertid av første lansering blitt en slager som kommer i ny utgave hver sesong. Vesken er svært anvendelig da den både kan brukes som clutch og skulderveske, og at designet er enkelt uten å bli kjedelig.

Men det er ikke bare Heather vesken som skal få æren for merkets suksess, som også skyldes resten av det brede sortimentet med vesker og tilbehør man finner i deres kolleksjoner. For merket har som nevnt noe for enhver innenfor veske verdenen. Om det er en liten clutch, en stor shopper med plass til skolesaker eller en praktisk skulderveske du er ute etter kan du finne den, i forskjellige farger og prints hos Leowulff.

Tidløshet

Det er viktig for designeren at veskene ikke skal være sesongbaserte men tidløse og kunne skli gjennom sesong etter sesong. Dette er med andre ord vesker man skal investere i og ha glede av i årevis. Det nydelige designet og havet av farger gir en lyst etter å holde og eie veskene.

Dersom du ønsker å kjøpe en veske fra Leowulff er det mange valg å ta stilling til. Dette skyldes deres brede utvalg når det kommer til mønstre, farger, størrelse og snitt på veskene. Utover de klassiske veskene nevnt så langt har de også sin egen kule versjon av den populære rumpetasken samt lommebøker.

Veskene lages i Tyrkia og er laget av italiensk eller tyrkisk skinn. Dersom du velger å kjøpe en av de fine veskene fra leowulff er det viktig å ta vare på den riktig slik at den holder seg fin så lenge som mulig. Dette kan du finne instrukser til på nettsiden til Leowulff, og det varierer ut i fra materialet på vesken (semsket skinn, skinn eller kalvehår).

Inspirasjon

Designeren finner sin inspirasjon blant annet fra dyreriket. Før hun startet opp Leowulff, prøvde hun å starte opp en webshop med plagg i dyreprint før hun innså at hun ikke hadde mulighet til å fortsette grunnet manglende kapital til prosjektet. Videre bestemte hun seg for at vesker var både noe hun likte og noe hun var god til - og slik ble leowulff til! 

I dag kan man finne et bredt utvalg vesker i forskjellige farger og fasonger samt blant annet t-skjorter hos Leowulff.

Leowulff Norge 

De nydelige veskene har hatt en økende popularitet i Norge og vi spår at dette bare kommer til å utvikle seg videre. De simple men elegante veskene går bra med den norske stilen. Veskene kan blant annet kjøpes på Høyer butikkene men det største utvalget er nok å finne online. Sjekk ut det fine og klassiske utvalget vi har her hos Me and the Met og finn din favoritt!