Lovechild

Det danske merket lovechild og deres designer Anne-Dorthe Larsen har siden 2009 levert nydelig og romantisk dansk design. Produktene er feminine og av god kvalitet. Merket er for kvinner med et ønske en tidløs og luksuriøs stil. Merket sin estetikk preges av femininitet. Designer og grunnlegger Anne-Dorthe beskrev merket sitt selv som tilgjengelig, klassisk og gjennomført. Flagship butikken ble åpnet i København i 2015 med den hensikt å kunne vise frem klærne for seg selv. Men utover dette er merket også å finne i mer en 20 butikker i Norge og resten av norden. 

Vi hos Me and the Met elsker de feminine kjolene, toppene og blusene og resten av utvalget du vil finne her hos oss.

Vise som Rutenett Liste

9 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

9 Produkter

per side
Angi synkende retning

Feministisk visjon

Merket er en del av Nué Groups som deres nyeste del av konsernet. 

Det er et viktig poeng for Lovechild å tilby mote som er uavhengig av trender og sesonger. Dette skaper en tidløshet og bæredyktighet, fordi det bidrar til kjøp som kan vare i sesong etter sesong. 

Merket har en feministisk visjon og velger derfor å tilføye maskulinititet til designet av klær. De vil også i tillegg til kjoler tilby jumpsuits og jakkesett. Med å blande de både maskuline og feminine detaljene i hver kolleksjon kan de både styles opp og ned og derfor tilpasses alle typer kvinner sine behov.  

Merket har et høyt fokus på kvalitet og bruker alltid gode materialer på plaggene sine. 

Mønstre i alle slag 

Mønstrene er noe som Lovechild har blitt anerkjent for, og de byr på nye og spennende mønstre hver sesong. Den siste sesongen var det Watercolor som ble en favoritt hos folket. Dette har de i en lyseblå og i en orange farge. Utover det har de andre varierende mønstre for eksempel kule prints på hoodies, nydelige blomstrete topper og mer tradisjonelle mønstre på strikkegensere.  

Tilbehør og garderobens klassikere

Gjennom deres tilbehør kolleksjoner matcher og komplementerer de deres hovedkolleksjoner slik at man kan få et gjennomført outfit. Dette gir en rød tråd gjennom kolleksjonen og alt fra silketørkler til telefon deksler til badetøy kan bidra med å fullføre looken. 

Utover de kule mønstrete plaggene nevnt tidligere har Lovechild et godt utvalg basisplagg som alle trenger i garderoben.  T-skjorter er et eksempel på slike plagg og disse såkalte statement skjortene er ofte med en logo på brystet. 

I dag er det de kule mønstrene og feminine pregene som kjennetegner merket. Sjekk ut de nye plaggene og gjør deg klar til den nye sesongen!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.