Gratis levering på kjøp over 1.000 kr i hele Norge | Fri retur på ordinære varer

-

M.i.h Jeans

Det britiske denim merket M.i.h Jeans, designer som navnet tilsier Jeans Made In Heaven. Dette 70-talls inspirerte merket ble relansert i 2006 av Chloe Lonsdale. Det originale merket ble grunnlagt av Chloes gudfar i sammenheng med 70-tallets ungdom sin nye jeans uniform. Hennes egen far var den første til å bringe denim fra california til Storbritannia hvor han solgte de i sine etterhvert over 100 butikker. Den første slengbuksen m.i.h utviklet var kalt the Marrakesh Flare, og dette er også i dag en av de store favorittene hos merket. 

M.i.h produserer ready-to-wear jeans i topp kvalitet. Jeansene kan sees på som en god investering til garderoben da de har en lang holdbarhet og ikke er særlig sesongbaserte. Jeansene har også en eksepsjonelt god passform, og kan få enhver kvinne til å føle seg fin samtidig som de er utrolig behagelige å gå i.  
Merket er svært opptatt av bærekraft og å ta vare på miljøet. De ønsker å skape en større bevissthet rundt forbruk. På nettsiden deres skriver de om hvordan dagens moteindustri er for selvopptatt, for billig og for rask. De har som mål å være en pioner for forandring innenfor industrien. Du kan derfor med god samvittighet gå til innkjøp av plagg herfra. 

Her hos oss har vi et lite men gjennomtenkt utvalg av de anerkjente jeansene samt skjørt, skjorts og noen topper.

3 artikler

per side

Rutenett  Liste 

Bruk fallende rekkefølge

3 artikler

per side

Rutenett  Liste 

Bruk fallende rekkefølge

10-års jubileum

I 2016 feiret merket 10-års jubileum med kolleksjonen “M.i.h. Jeans Cult Denim Project” som skulle skape samspill mellom kvinnen og hennes jeans. Motemagasinet Elle omtalte kolleksjonen som fantastisk flott og som et vellykket forsøk på å skape den perfekte buksen med vintage look. 

Linda 501’s 

Den anerkjente Linda 501 jeansen er deres forsøk på en ultimate skinny jeansen som skal passe alle kvinner til enhver anledning. Selv sier designeren at disse passer perfekt til for eksempel en stripete genser eller en enkel t-skjorte.