M Missoni

M by Missoni er mest kjent for sitt klassiske sikk-sakk mønster som ofte preger de fargerike plaggene. Designet deres er tilegnet kule fashionistaer som ikke er redde for å skille seg ut. De designer alt fra bukser, skjørt, kjoler, hårbånd, badedrakter og mye mer. Disse er både kule å style sammen eller med mer simple plagg for en mer simpel look. 

Som en rød tråd gjennom kolleksjonene er mønster og farger. Spesielt er som nevnt sikk-sakk mønsteret populært og dette finner du i alle mulige fargekombinasjoner og plagg. Merket har hatt rolle som pionerer innenfor den fargesprakende estetiske moten og fortsetter å imponere moteverden. I senere tid har de også hatt stor suksess med underlinjen Missoni Home. 

Merket er en italiensk etablert familiebedrift startet opp av Ottavio og Rosita Missoni i 1953. Barna som vokste opp som en del av bedriften tok steg for steg en større rolle og har idag tatt over og fungerer som kreative direktører i dag.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Mønstre og farger 

Som nevnt er det de velkjente mønstrene og spreke fargene som kjennetegner dette merket. I motsetning til mange andre high-end brands er Missoni alt annet enn simpelt og minimalistisk. De er ikke redde for å gå sin egen vei i moteverdenen, og det er nok delvis årsak til den veldige suksessen de har hatt.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.