Kategorier

Maria Black

Maria Black

Maria Black er designeren bak det danske smykkemerket ved samme navn som har fokus på å lage smykker som er både fine og røffe på samme tid. Her hos oss har vi et utvalg øredobber og smykker som bærer preg av nettopp disse kvalitetene. Bedriften startet opp i 2010 rett etter at designeren selv hadde blitt gullsmed. Inspirasjonen kom fra å ha jobbet i smykkebutikk. Siste kolleksjon dreiet seg om å fortelle hennes egen historie og smykker som kan kombineres på kryss og tvers. 

Designet er preget av rene linjer og geografiske former. For å kunne holde fokuset til de rene linjene og enkle fokuset valgte Black bort steiner i startfasen, for heller å fokusere på selve metallene. Hennes designs kjennetegn er at smykkedelene kan kombineres på forskjellige måter og dermed kan brukes til utallige forskjellige looks. Med denne muligheten blir smykkene tidløse og bærekraftige. 

Vi i Me and the Met elsker den feminine looken på smykkene som ofte også har rocka elementer. I København i Danmark kan man finne merkets flagship store som er innredet i litt vintage stil. Man kan også finne mange skatter blant utvalget vi har her hos oss. Alle kolleksjonene har et stort utvalg ringer, noen av disse finner dere her hos Me and the Met. Med den røde tråden som man finner i kolleksjonene kan man alltid finne annet tilbehør som går til de nydelige ringene. Smykkene fra Maria Black kan style opp enhver stil enten det er hverdag eller fest. Denne sesongen har det spesielt vært trendy med avslappede hoodies stylet med for eksempel noen kule store øreringer eller andre kule smykker.

Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.