Kategorier

Martin Margiela - MM6

Martin Margiela - MM6

MM6 - Maison Martin Margiela ble startet opp av belgiske Martin Margiela. Designeren har fått oppmerksomhet for å aldri ha opptrådt offentlig men likevel ha enorm innflytelse på motebildet. Videre mottok merket mye oppmerksomhet i sammenheng med sitt samarbeid med H&M høsten 2012 og ble av kreativ rådgiver i H&M omtalt som et av de viktigste og mest innflytelsesrike motehusene som de siste tiårene. 

For å illustrere den sterke innflytelsen Margiela har i motebildet er å se på hvordan hans uttrykk har inspirert andre designere. Ta for eksempel det populære svenske merket Acne som tydelig har latt seg inspirere, noe som ikke er så rart med tanke på at mannen som står bak merket til og med har blitt lært opp av Margiela. 

Kolleksjonene til Margiela er kjent for å være blant de mest retningsbestemte i moteverdenen, og med etableringen av MM6 i 1997 ser man dette også i søstermerket.  MM6 er kjent for kolleksjoner som mikser simplisitet med skarpe snitt. Ved å ta komponenter fra gamle plagg og omforme det til nye, er denne kolleksjonen både knyttet til merket og innovativt. Kjøp MM6 online hos Me & the Met. Målet med søstermerket MM6 var å ta med de viktige elementene men å også implementere et mer feminint preg på det.

Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Copyright © Me & the met. All rights reserved.