Michael Kors

Michael Kors er et prisvinnende og verdenskjent merke startet opp av designeren med samme navn i 1981. Merket består av både Michael Kors Collection og MICHAEL Michael kors kolleksjoner. Den amerikanske designeren utvidet det opprinnelige merket med MICHAEL Michael Kors i 2004, og disse kolleksjonene er mer tilegnet dagligdags bruk. Merket selges i alle verdens viktige motebyer sammen med mange andre byer, og selges kun i sine egne butikker og ekslusive multibrand butikker. Spesielt er det tilbehøret som vi elsker takket være tidløsheten og simplisiteten de tilbyr, og det er også dette vi distribuerer her hos Me and the Met. Kjøp lommebøker og vesker fra Michael Kors her hos Me and the Met.

Vise som Rutenett Liste

7 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

7 Produkter

per side
Angi synkende retning

Om veskene 

Om det er noen som er eksperter på å designe bestseller vesker og clutcher så er det Michael Kors. Ved å hver sesong komme med nye modeller, farger og mønstre holder merket seg relevante år etter år. Utover de tidløse klassikerne i nøytrale farger, kommer det som regel også modeller i sesongenes farger og stiler. I tillegg til dette har de også varianter med logoen MK printet på. Double zip, Jet Set og Selma veskene, er navnene til noen av it veskene som kjennetegner merket, og som kommer igjen i ulike varianter kolleksjon etter kolleksjon. Noe av grunnen til denne store suksessen kan nok takkes det praktiske elementene veskene har. De er både praktiske hverdagsvesker med mulighet til å ta med laptop samtidig som de også kan style opp antrekket og brukes til fest. 

Sosialt ansvar

Michael Kors har engasjert seg for å både bidra til å løse store verdensproblemer og å sikre gode arbeidsvilkår innad i bedriften. Utover mote har designeren nemlig engasjert seg i å bekjempe sult. Gjennom samarbeid med veldedighetsorganisasjoner har han hjulpet til med å dele ut mat til folk med HIV/aids samt engasjert seg i kampen mot hungersnød. Et eksempel på deres tiltak for å bekjempe hungersnøden er at inntektene til en av deres klokker kun har gått til å gi mat til fattige barn. Utover dette har bedriften et fokus på å ha diversitet innad. Michael Kors forbyr diskriminering i alle mulige former og sikrer like muligheter for alle ansatte. De har for å oppnå disse målene opprettet er globalt diversitets råd. 

Deres tidløse tilbehør

En av grunnene til Michael Kors sin enorme popularitet kommer nok fra deres evne til å holde seg aktuelle samtidig som de tilbyr styles som aldri går ut på mote. Når man skal investere i en designerveske kan det jo ofte være lurt å velge en trygg farge som Svart eller beige, så man kan ha den i årevis. Dette stemmer også for Michael Kors, og veskene i nøytrale farger er en investering for livet. Men også veskene i mer spenstige, sesongbaserte farger fra merket vil gå inn i garderoben som en klassiker takket være det klassiske snittet og designet veskene har. Alle veskene er praktiske med riktige lommer til forskjellig bruk. 

Michael Kors i Norge 

Utover utvalget vi tilbyr her hos Me and the Met, kan man også kjøpe klærne og tilbehøret deres på diverse utsalgssteder rundt om i landet. 
Shop Michael Kors hos Me and the Met!

Copyright © Me & the met. All rights reserved.