Munthe

Det tidligere muntheplussimonsen som siden 2014 har vært kjent under navnet Munthe er et svært populært dansk klesmerke. Naja Munthe er nå designer og representant for merket. De har nå 2 flagshipstores i Aarhus og København samt at klærne sendes over nett og i andre utsalgssteder. Vi er veldig fornøyde med utvalget av Munthe vi har her hos Me and the Met. 

Designeren blir generelt inspirert av egne reiser, og henter mye inspirasjon fra verdens store motebyer slik som Milano, Paris og New York. Men selv om hun liker å blande inn etnisitet fra rundt om i verden har hun også et behov for å tilpasse det til den skandinaviske kvinnen. Derfor skinner også skandinavisk minimalisme gjennom i de ulike kolleksjonene.

Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Angi synkende retning

Feminisme og politisk standpunkt

Naja Munthe har tatt et tydelig offentlig tak i likestillingskampen og skjeve kjønnsroller i dagens samfunn. I 2017 avsluttet designeren sitt eget moteshow iført et t-skjorte med teksten “Pussy Grabs Back”, en t-skjorte som senere var mulig å kjøpe som en del av hennes kolleksjon. Utover dette har hun også designet en annen t-skjorte med “OK, so i lied”. 

Men feminisme er ikke det eneste temaet på Munthes statement plagg. Hun har også hatt en kampanje med shoppingnet med teksten “Give Back” med formål å gjøre nettopp dette. Hashtaggen #Munthegivesback var en del av kampanjen på sosiale medier. 

Festivalstilen 

Munthe har også lansert en egen festival kolleksjon som blant annet innebar mulighet for å designe sin egen og bæredyktige festival jakke. Det bestod også av strykemerker man kan stryke på sine egne klær. Kolleksjonen var svært vellykket og ble sett på samtlige fashionistaer gjennom sommeren.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.