Kategorier

Nanushka

Nanushka

Det ungarske merket Nanushka har sitt opphav fra Budapest og designeren Sandra Sandor. Designeren startet opp merket sitt i 2006 etter å ha i 2005 gått ut av designskolen London College of Fashion. Fra sin base i Budapest designer hun feminine kolleksjoner til den moderne kvinne. I 2016 fikk merket en ny tvist med da Sandra’s Peter Baldaszti tok jobben som medeier og CEO. 

Nanushka er hvor østen møter vesten og blander på en god måte selvsikkerhet og feminitet. Som mål har de å skape en ny uformell type skjønnhet. Merkets navn kommer fra Sandor’s barndoms kjælenavn som var nettopp nanushka. Designeren viste fra ung alder hva hun ønsket å bli og hvordan hun kunne utrykke seg gjennom tøy. 

I dag har designerhuset en fast plass på New York Fashion Week og har blitt utnevnt til moteverdenens stjerneskudd. Merket har en flagship store i Budapest. Da butikken er både en café og butikk med en svært elegant inredning. Kolleksjonene er idag å finne i over 30 land, mens de gjennom nettsider distribuerer produkter til over 100 land internasjonalt.

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 13

Angi synkende retning
Side
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.