Nanushka

Det ungarske merket Nanushka har sitt opphav fra Budapest og designeren Sandra Sandor. Designeren startet opp merket sitt i 2006 etter å ha i 2005 gått ut av designskolen London College of Fashion. Fra sin base i Budapest designer hun feminine kolleksjoner til den moderne kvinne. I 2016 fikk merket en ny tvist med da Sandra’s Peter Baldaszti tok jobben som medeier og CEO. 

Nanushka er hvor østen møter vesten og blander på en god måte selvsikkerhet og feminitet. Som mål har de å skape en ny uformell type skjønnhet. Merkets navn kommer fra Sandor’s barndoms kjælenavn som var nettopp nanushka. Designeren viste fra ung alder hva hun ønsket å bli og hvordan hun kunne utrykke seg gjennom tøy. 

I dag har designerhuset en fast plass på New York Fashion Week og har blitt utnevnt til moteverdenens stjerneskudd. Merket har en flagship store i Budapest. Da butikken er både en café og butikk med en svært elegant inredning. Kolleksjonene er idag å finne i over 30 land, mens de gjennom nettsider distribuerer produkter til over 100 land internasjonalt.

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 14

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 14

Side
per side
Angi synkende retning

Minimalistisk signaturstil

Designeren finner sin inspirasjon i alt fra reiser til kulturelle opplevelser gjennom tid og rom. Selv nevner designeren at man i barndommen ser ting rundt seg på en frisk og ny måte, og hun derfor tar med seg denne mentaliteten inn i reisene sine. Ved å kombinere funksjon og teft har merket vunnet over hjerter verden over. 

Nanushka har klær til enhver anledning enten det er til fest eller hverdag. Om det er en ny lang silkekjole til et sommerbryllup eller en lett kjole til strandfesten. Utover dette finner du også fine jakker som gir prikken over i-en til hverdagsoutfittet. 

Klær til enhver anledning

Nanushka tilbyr et bredt utvalg klær til enhver kvinne på kryss av kulturer. De ønsker å kunne skape en uformell mote som passer til den moderne kvinne uansett hvor i verden man skulle befinne seg. Med deres fine tilbehør kan man også kle opp eller ned ethvert antrekk. Den typiske nanushka kunden er kvinnen som både ønsker å se stilfull ut samtidig som man tar i betraktning det praktiske elementet av å kle seg.

De ønsker å kunne treffe kvinner verden over og kunne møte diverse behov. Hovedsakelig har de blitt kjent for sine lette, myke klær i forskjellige mønstre og materialer. 

Høy kvalitet

Kolleksjonene har det til felles at det er laget av gode materialer og dermed har høy kvalitet. Vi hos Me and the Met er veldig fornøyde med utvalget vårt av Nanushka, som består av diverse denim.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.