nué notes

Det danske klesmerket Nué Notes har hatt stor suksess siden det ble grunnlagt i 2007 av Anne Dorthe Larsen og Katrine Rabjerg. Idag er det Anne-Dorthe Larsen som eier og driver merket videre. Det har på sine drøyt ti års levetid rukket å gå gjennom en betydelig forandring. Det som startet som et mer smalt og nisjesentrert merke snakker idag til et bredt spekter av kvinner i forskjellige situasjoner og med forskjellige behov.

Kolleksjonene er luksuriøse og pene, og ofte er det mye mønstre i form av striper og blomster. Dette reflekteres godt i utvalget vi har her hos oss som består av kjoler, gensere og skjørt i diverse mønstre. 

Men kolleksjonen hennes består ikke kun av klær men også tilbehør av diverse slag slik som skjerf, luer, sokker og mer.

Vise som Rutenett Liste

7 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

7 Produkter

per side
Angi synkende retning

Designer klær til alle anledninger

Anne-Dorthe Larsen har et rykte for å designe klær til enhver anledning i god kvalitet. Som en gjennomgående rød tråd er det ofte et spekter av forskjellige mønstre som går igjen. Dermed kan man matche og mikse, eller blande de ulike mønstrene om man ønsker å være litt mer dristig i klesveien.

Oppstarten på frederiksberg

Eventyret startet faktisk noen år tidligere da de to venninnene startet opp sin første butikk Nué på frederiksberg i København. Her startet de opp Nué Notes og samt søstermerket som vi også distribuerer her hos oss i Me and the Met. Senere startet de også en butikk i sentrum av København ved navn “Another Nué”. 

Klær etter humør 

En viktig verdi for designeren selv er å kle seg etter eget humør heller enn å følge årstidenes og sesongenes trender. Til hverdagen kler hun seg selv avslappet og et typisk antrekk er jeans og en t-skjorte mens hun på fest godt kan kle seg mer opp. Men det viktigste for henne når hun kler seg om morgenen er at hun føler seg komfortabel og at det passer til humøret hennes.

Nue group 

Som nevnt er Lovechild søstermerket til Nue Notes, og begge disse merkene er del av den større gruppen Nué Notes. De to merkene har mye til felles, men generelt sett er Nue Notes i en prisklasse under og dermed litt mer tilgjengelig, mens Lovechild har et litt større fokus på kvalitetsmaterialer.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.