Pura López

Pura López har siden 1956 designet elegante sko av forskjellige slag. På den tiden var det Antonio López Moreno som startet opp en liten sko workshop. Det har nå utviklet seg til et større motehus, men de holder det nøye håndverket ved like. Selv skriver de på nettsiden sin at de har ett mål som er å tilby kundene sine et nøye utvalgt håndverk med høy kvalitet av spansk design. 

López Moreno med en skomaker som far vokste nærmest opp omringet av sko og skoproduksjon. Og dette kan man også se i konstruksjonen av skoene som alltid er nøye gjennomtenkt og dermed er de også gode å gå i samt har en lang holdbarhet.  

Skoene har hatt stor suksess verden over og forhandles i over 1000 forskjellige steder. Her hos Me and the Met kan du finne et godt utvalg online!

Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

4 Produkter

per side
Angi synkende retning

Om kolleksjonene

Hvert år kommer de med to kolleksjoner som begge går gjennom en grundig prosess. Det designes til begge kolleksjonene over 200 ulike par sko, så du kan nok godt se for deg at dette er en omfattende prosess men hvor et bredt spekter kvinner blir truffet. Og noe av årsaken til dette er nettopp det at skoene designes tilpasset forskjellige typer kvinner. Designeren har ikke kun et vagt ønske om å tilpasse designet sitt til forskjellige kvinner, men hun har en hel visjon om kvinnens ben, høyde og bruksområde når hun designer kolleksjonene. Etter at de har designet skoene til alle mulige typer kvinner og situasjoner velger de ut sine favoritter som skal produseres. Alle skoene produseres i Elche i Spania i en av de forskjellige fabrikkene familien eier.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.