Rains

Det danske merket Rains har designet og solgt moteriktige regnjakker siden 2012. Regnjakkene kommer i et hav av farger og fasonger og visjonen bak det danske merket var å oppgradere den tradisjonelle regnjakken, som vi i Skandinavia kjenner så alt for godt, til et nytt og mer moteriktig plagg.  Dermed kan vi alle gå ut i regnet og se bra ut, uten å bli klissvåte. Denne visjonen har gjennom årene ført regntøyprodusenten helt frem på den danske motescenen, og Rains anses i dag også for å være godt etablert internasjonalt. I Norge er Rains å se på gaten i mange av de store byene, på menn og kvinner.

Fra hovedkontoret i Aarhus utvikler danske Rains alle de nye designene sine og jobber med å utvide det vanntette moteuniverset mens de eksisterende kolleksjonene og kampanjene vises frem i det imponerende 500 kvm store showroomet i hjertet av København.

Inspirert av den Skandinaviske designstilen – og ikke minst det Skandinaviske været – prøver Rains å forene tradisjonelt håndverk med innovativt design. Ønsket deres er å skape regntøy som varer mer enn én sesong, både med hensyn til et stilrent design, men også med tanke på kvaliteten. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær er et velkjent uttrykk i Norge, og med regntøyet fra Rains er du utstyrt til vær og vind. Regnjakkene og ryggsekkene fra klesmerket har blitt veldig populære blant nordmenn som er opptatt av å kle seg etter været, men som samtidig vil se godt ut. Med ryggsekkene så sikrer du deg at skolebøker og notater ikke blir gjennomvåte om det skulle begynne å regne, og sekkene har blitt en opplagt del av garderoben til mange studenter og voksne.

Foruten den velkjente Rains regnjakken, som ofte blir sett i Københavns gatebilde i alle mulig farger og lengder, tilbyr merket også annet vannavstøtende yttertøy. Rains har et stort utvalg av vanntette jakker, frakker og ponchoer, for ikke å glemme en hel kolleksjon med vanntette ryggsekker og weekend-bagger. Innenfor veskekolleksjonen finner man også tilbehør som vanntette PC-mapper og toalettmapper til den motebevisste forbruker. Vannavstøtende tøy og en vanntett veske er et absolutt must-have for alle i København, som sykler rundt til alt, når det danske været byr på våte og grå dager. Med Rains design er det ingen unnskyldninger for å bli innendørs, fordi merkets plagg både er de mest praktiske, men også de mest stilrene og moteorienterte løsningene som finnet på markedet.

Rains forhandles online hos Me & the Met – finn din yndlings regnjakke her hos oss!

Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

per side
Angi synkende retning

Rene linjer og minimalistisk design i et hav av farger

Den danske regntøysprodusenten Rains tilbyr ikke bare klassiske regnjakker i stilrent design. De tilbyr også et hav av valgmuligheter når det gjelder passform, farge, lengde og stil til både menn og kvinner. Dermed behøver vi aldri igjen og inngå kompromiss med våre egne antrekk, selv når det regner. Om du ønsker deg trenchcoats, ponchoer, parkaser, bomberjakker eller den klassiske regnjakken så har Rains det du søker. Du kan til og med få et bare kule regnbukser som passer til. Det beste ved det hele, er at alle de forskjellige stilene finnes i et stort utvalg av forskjellige farger, alt fra sterke, klare farger som rød, gul og grønn, til mer nøytrale farger som sort, grå, mørkeblå og mørkegrønn. Regntøyet kommer også i farger som passer perfekt inn i sommergarderoben, som for eksempel lyserosa, hvit og lysegrå. Sommeren i Skandinavia er en tid hvor regntøy helt klart er en nødvendighet, men hvor det tidligere har vært vanskelig å se pen ut mens man prøvde å ikke bli gjennomvåt. Kort sagt, med Rains behøver du ikke lenger inngå kompromiss med antrekket ditt når du går ut av døren en regnværsdag, uansett om det er sommer, høst, vår eller vinter.

Vanntett og stilrent tilbehør

Foruten et bredt utvalg av vanntett yttertøy, designer også Rains vanntette vesker og tilbehør. Blant veskene finner du vanntette ryggsekker i forskjellige størrelser og design, romslige weekendvesker, kule tote bags og praktiske PC-mapper. Felles for alle er at de kommer i stilrent og minimalistisk design med få detaljer og høy funksjonalitet, dermed et dine ting sikret mot regn og forblir tørre med stil. Også her har du muligheten til å velge mellom et stort utvalg av farger som for eksempel sort, hvit, brun, grå, grønn og rød, avhengig av hva du liker best. Ryggsekken er perfekt til deg som student eller om du skal til og fra jobb og den kommer i både avlang og en firkantet versjon. Du kan også få vanntett tilbehør som PC-mappe, iPad-cover, mobilcover, nøkkelringer og hatter. Alle plagg – både tøy, vesker og tilbehør – designes ut i fra den samme fargepalletten, så her har du muligheten til å mikse og matche som du vil, og på den måten skape et vanntett antrekk, som samtidig reflekterer din personlige stil.

Regnjakken som motefenomen

Det norske været, og spesielt den norske sommeren, har alltid vært lunefull og byr ofte på våte og grå dager. Nordmenn generelt oppholder seg jo mye ute, og enten det er på hytta på fjellet eller mens du løper æren i byen, så er yttertøy som tåler regn et musthave. Det er ikke alltid paraplyen er et alternativ eller beskytter nok mot regnet, og den gamle, tradisjonelle regnjakken har aldri vært synonymt med mote, men dette har Rains gjort noe med. Med Rains rene linker og minimalistiske design kan du lett og sikkert matche det vanntette yttertøyet ditt med den eksisterende garderoben og sesongens trender og tendenser. Regnjakkene fra Rains kommer i elegante silhuetter og regnkåpen med knyting i livet tillater deg og beholde den feminine stilen selv i dårlig vær. Du kan til og med få regnjakken din i sesongenes trendfarger, slik at du kan fæle deg elegant og velkledd selv om det regner. Praktisk betyr ikke lenger kjedelig, og nå til høsten behøver ikke været bety kleskrise. Med Rains kan regntøy helt klart være både funksjonelt og fasjonabelt.

Hos Me & the Met er vi store tilhengere av å kunne føle oss moteriktige selv på regnværsdager og Rains sine regnjakker er et must-have i garderoben. 

Copyright © Me & the met. All rights reserved.