Kategorier

Rains

Rains

Det danske merket Rains har designet og solgt moteriktige regnjakker siden 2012. Regnjakkene kommer i et hav av farger og fasonger og visjonen bak det danske merket var å oppgradere den tradisjonelle regnjakken, som vi i Skandinavia kjenner så alt for godt, til et nytt og mer moteriktig plagg.  Dermed kan vi alle gå ut i regnet og se bra ut, uten å bli klissvåte. Denne visjonen har gjennom årene ført regntøyprodusenten helt frem på den danske motescenen, og Rains anses i dag også for å være godt etablert internasjonalt. I Norge er Rains å se på gaten i mange av de store byene, på menn og kvinner.

Fra hovedkontoret i Aarhus utvikler danske Rains alle de nye designene sine og jobber med å utvide det vanntette moteuniverset mens de eksisterende kolleksjonene og kampanjene vises frem i det imponerende 500 kvm store showroomet i hjertet av København.

Inspirert av den Skandinaviske designstilen – og ikke minst det Skandinaviske været – prøver Rains å forene tradisjonelt håndverk med innovativt design. Ønsket deres er å skape regntøy som varer mer enn én sesong, både med hensyn til et stilrent design, men også med tanke på kvaliteten. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær er et velkjent uttrykk i Norge, og med regntøyet fra Rains er du utstyrt til vær og vind. Regnjakkene og ryggsekkene fra klesmerket har blitt veldig populære blant nordmenn som er opptatt av å kle seg etter været, men som samtidig vil se godt ut. Med ryggsekkene så sikrer du deg at skolebøker og notater ikke blir gjennomvåte om det skulle begynne å regne, og sekkene har blitt en opplagt del av garderoben til mange studenter og voksne.

Foruten den velkjente Rains regnjakken, som ofte blir sett i Københavns gatebilde i alle mulig farger og lengder, tilbyr merket også annet vannavstøtende yttertøy. Rains har et stort utvalg av vanntette jakker, frakker og ponchoer, for ikke å glemme en hel kolleksjon med vanntette ryggsekker og weekend-bagger. Innenfor veskekolleksjonen finner man også tilbehør som vanntette PC-mapper og toalettmapper til den motebevisste forbruker. Vannavstøtende tøy og en vanntett veske er et absolutt must-have for alle i København, som sykler rundt til alt, når det danske været byr på våte og grå dager. Med Rains design er det ingen unnskyldninger for å bli innendørs, fordi merkets plagg både er de mest praktiske, men også de mest stilrene og moteorienterte løsningene som finnet på markedet.

Rains forhandles online hos Me & the Met – finn din yndlings regnjakke her hos oss!

Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.