Gjenoppta

Resume har på kort tid vunnet over det skandinaviske folk. Siden opprettelsen i 2016 har de to grunnleggerne Anne Louise og Emma vokst seg populære for sine originale produkter i høy kvalitet. De to designerne som også er søstre har selv svært forskjellig personlighet og det ønsket de å bruke til noe positivt i sine kolleksjoner, og dermed tilbyr de klær til et spekter av forskjellige personligheter og stiler. Ved å ta en titt på kolleksjonene kommer dette tydelig frem og merket tilbyr produkter til alle kvinner, uten å noen gang være kjedelige. Dette er et merke som møter den moderne kvinnens behov gjennom å tilby et bredt spekter av stiler, farger, mønstre og snitt. 

Søstrene har alltid vært interessert i mote, og jobbet begge i bransjen før de bestemte seg for å skape sitt eget merke.

Vise som Rutenett Liste

9 Produkter

per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

9 Produkter

per side
Angi synkende retning

Résumé i Norge

Selv om merket har som langsiktig mål å kunne både åpne egne butikker samt å ekspandere seg internasjonalt. For øyeblikket har ikke merket kommet seg helt til Norge enda, og det kan være vanskelig å få fatt på det i norske butikker. Hos oss i Me and the Met finner du nydelige kjoler, skjørt og andre godsaker fra det fabelaktige merket. 

Kjoler, T-shirts, bukser og jakker 

Dette merket har et bredt spekter passende til både hverdagen men også kjoler og topper som kan brukes til en kveld på byen. Plaggene deres er alltid i tråd med sesongens trendfarger og mønstre. 
Den siste kolleksjonen har vært preget av glitrende plagg i gjennomsiktig stoff. Det er alt fra lange og korte kjoler til langermede genser i fargene blå, gul, grønn og rød. Fløyel er også et stoff som har vært å se den siste tiden. 
Utover dette har merket generelt et fokus på simpelhet og uni-sex plagg som passer til enhver garderobe. De har et generelt fokus på basisplagg, slik som hverdagsgensere og enkle statement t-skjorter. Designerne sier selv at deres kunder er folk som har fokus på basisplaggene som man alltid har litt mer bruk for. 

Vårt utvalg av merket består av fine kjoler, bluser og skjorter samt mye mer. Kjolene passer bra til festlige anledninger så godt som til hverdags avhengig av hvordan man styler de

Copyright © Me & the met. All rights reserved.