Kategorier

Stine Goya

Stine Goya

Stine Goya, som ble grunnlagt av designeren med samme navn er et dansk merke som har blitt svært populære for sitt design preget av silke og striper og mønstre. Det har vært en del av dansk mote det siste tiåret, og har også vekket oppmerksomhet i Norge. De siste årene har ektemannen til Goya tatt jobben som administrerende direktør, og dette har bidratt til en opptur for merket som fortsatt styres sammen av ekteparet. 

Så tidlig som i 8-årsalderen lærte Goya seg å sy som videre preget resten av barndommen hennes og ble en stor lidenskap. Designeren har studert på designskolen Central Saint Martens i London og efterfølgende moderedaktør i det danske magasinet Cover. Klesmerket ble grunnlagt i 2006 og fikk fort mye oppmerksomhet for deres fine design. Klesmerket har i dag tre butikker, to i København (Indre By og Østerbro) samt en i Aarhus. Utover dette er klærne å finne i over 250 retail butikker globalt. Som nordmann kan du finne merket her hos oss på Me and the Met samt andre nettshopping siden. 

Som nevnt har kolleksjonene hennes vært preget av farger, striper og annet print. Noe som alltid har vært en viktig del av designerens stil samt klesmerke har vært fargen rosa. Hun sier i et intervju med alt.dk at fargen etterhvert har føltes som hennes farge og at den alltid skaper varme og en tvist til antrekket. Utover dette har de siste årene vært preget av pastellfarger. Inspirasjonen kommer fra designernes eget liv og er alt fra reiser til museumsbesøk til fotografier. Ofte har kolleksjonene en felles inspirasjonskilde som går igjen og dermed fungerer som en rød tråd og forteller en historie. 

Hvert år kommer merket med 4 kolleksjoner som er Autumn/ winter, Pre-spring, Spring/summer og Pre-autumn.

Vise som Rutenett Liste

7 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.