Tommy Hilfiger

Det klassiske amerikanske merket Tommy Hilfiger er et verdenskjent merke som representerer typisk og avslappet amerikansk stil. Siden 1985 har Hilfiger levert høy kvalitet internasjonalt. De har både kolleksjon til menn, kvinner, barn, sko, sportsklær og diverse tilbehør. Tommy Hilfiger selv er fortsatt hoved-designer og leder prosessen rundt produksjonen. 

De har blant annet utført mange forskjellige spennende kolleksjoner ved navn som TommyXGigi, HILFIGER COLLECTION, under de to merkevarene TOMMY HILFIGER og TOMMY JEANS. I dag er det et enormt globalt konsern som i 2010 ble kjøpt opp av PVH Corp. TOMMY HILFIGER solgte i 2017 for USD 7.4 milliarder globalt. 

Her hos oss i Me and the Met har vi et utvalg av noen kule favoritter fra merket bestående av gensere, t-skjorter med deres logo samt skjorter og annet.

Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 16

Side
per side
Angi synkende retning
Vise som Rutenett Liste

Elementer 1-12 av 16

Side
per side
Angi synkende retning

CSR

Merket har også et fokus på CSR. De skriver på nettsiden sin at de ønsker å skape forandring, og spesielt når det kommer til forandring av måten klesindustrien og klærne konsumentene går i. De ønsker å skape mote som åpner tankene og “and closes loops”, dermed at de vil øke fokus på en sirkulær moteindustri. 

Velkjent logo

Merkets logo har blitt et verdenskjent varemerke som de fleste kjenner igjen, og som også preger klærne i stor grad. Store deler av kolleksjonenes plagg har logoen printet på i større eller mindre versjoner. De røde, blå og hvite stripene i logoen preger klærne i større eller mindre grad. Noen plagg skriker Tommy Hilfiger mens andre er mer simple og nøytrale uten den velkjente logoen. Her hos oss har vi det meste, alt fra t-skjorter med logoen samt skjorter og kjoler med en mer nøytral look. 

Merket taler som nevnt til de aller fleste, og dette gjelder både når det kommer til stiltype kjønn og alder. De har som nevnt en egen barnekolleksjon. Utover dette svarer også hoved kolleksjonene for menn og kvinner til flere generasjoner. Den sporty og avslappede looken treffer de fleste, uavhengig av alder. Og et av målene til merket er nemlig å designe klær som passer seg sesong etter sesong. Dette bidrar også til et annet av merkets andre fokusområder som er at man skal kunne ha plagg over flere sesonger. 

Klassisk Tommy 

De velkjente olajakkene er noe som kjennetegner Tommy Hilfiger og det kommer nye utgaver i år etter år. Disse er i likhet med andre aspekter av merket ofte kjennetegnet av de velkjente logo-fargene rødt, blått og hvitt. Noen er også preget av striper og mønstre, mens andre er mer enkle og standard. 

Uansett hva det er du skulle mangle til garderoben din kan du finne det hos Tommy Hilfiger. Klærne bærer som regel alltid preg av det klassiske og gjenkjennelige, og det er skjelden store sprik fra kolleksjon til kolleksjon. Men på tross av dette, blir det aldri kjedelig da de holder seg spennende og aktuelle på andre sett.

Copyright © Me & the met. All rights reserved.