Kategorier

Vanessa Bruno

Vanessa Bruno

Gjennom å bringe sin egen form for femininitet til den dagsaktuelle moten har Vanessa Bruno vokst seg populære siden merkets opprettelse i 1996. En supermodel som mor og en designer som far kan man jo mildt sagt kalle en oppskrift til suksess. De velkjente tote bagene deres har spesielt slått an i Norge, som er å se i alle mulige farger og stoffer i Oslos gater. Allerede da hun var 24 år opprettet Bruno sitt eget klesmerke med den hensikt å kunne designe sitt eget uttrykk og tilby bohemske klær.

Klærne fra Vanessa Bruno kjennetegnes av høy kvalitet og nydelig design og det er derfor ikke rart å forstå den store suksessen merket har hatt. I dag distribueres klærne i over 300 utsalgssteder rundt om i verden. Hennes anvendelige men fashionable design er en sikker vinner blant moderne kvinner i alle aldre - noe som også er formålet hennes, nemlig å være et multi-generational brand. Så uansett om du ønsker noe nytt i garderoben til deg selv eller en gave til noen i en helt annen aldersgruppe kan du finne det hos Vanessa Bruno.

Selv beskriver hun sitt eget design som “easy clothes for difficult girls”, noe som vi synes passer særdeles bra. Kolleksjonene er allsidige og kan passe til enhver kvinne med en blanding av kul og feminint. Merket gir det parisiske preget som vil gagne enhver garderobe. Visjonen hennes er å se på mote som en livsstil, og med denne slutter hun aldri å imponere.

Her hos oss har vi et utvalg feminine bluser og fine topper samt mer hverdagslige gensere. Sjekk ut det nøye utplukkede utvalget vårt og finn dine favoritter - eller en perfekt gave til noen du bryr deg om!

Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.