Kategorier

Wood Wood

Wood Wood

Wood Wood er et mote- og livsstils merke som har sin opprinnelse i en kultur hvor graffiti og gatebildet var nøkkelordene. Karl-Oskar Olsen, Magnus Carstensen og Brian SS Jensen startet konseptet Wood Wood i 2002, som på den tiden bestod av salg av t-skjorter med eget designet trykk. Produksjonen og designprosessen fant sted i et kjellerlokale, men merket har opplevd stor suksess og vekst siden. I dag finner man butikker i København, Århus og Berlin. 

Designerne bak Wood Wood har bakgrunn fra et miljø hvor graffiti og subkultur spiller en stor rolle og det er herfra inspirasjonen til å starte merket ble hentet. Designet reflekterer midtpunktet hvor high fashion møter streetwear og et undergrunnsmiljø hvor musikken står sentralt. Målet og tanken bak designet er å kombinere funksjonalitet og mote, med ikoniske design og stiler. Wood Wood er for den stilsikre kvinnen som ønsker unike og funksjonelle plagg i garderoben sin. For grunnleggerne har det vært viktig å rette fokus utenfor det generelle motebildet og denne ambisjonen har satt sitt preg på klesmerkets kolleksjoner gjennom årene. I tillegg har klesmerket fokus på komfortabelt design og materialer i god kvalitet.

Vi hos Me & the Met er store tilhengere av den kule kombinasjonen av street- og high fashion. Kjøp Wood Wood klær online her hos oss!

Vise som Rutenett Liste

11 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.