Kategorier

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire

Det franske merket Zadig & Voltaire tilbyr tøffe, moderne og luksuriøse accessoirer i god kvalitet. Merket har siden det ble etablert i 1997 hatt en nyskapende rocka stil som har pustet nytt liv i det ellers klassiske og stilrene franske motebildet.

Navnet er inspirert av den franske filosofen Voltaire’s roman Zadig ou la Destinee – som handler om den kjekke, unge og rike babyloneren Zadig, som på tross av sine gode egenskaper kommer på avveie. På avveie kommer du derimot ikke med Zadig & Voltaire og det er vanskelig å ikke føle seg rock’n’roll chic med en av deres must-have-vesker eller rå biker-boots.

En av årsakene til Zadig & Voltaires popularitet kan være mange kvinners ønske om å kombinere det feminine med det rå. Creative Director Cecilia har hatt fokus på å kombinere ”bikerlooken” med en klassisk og feminin bohem look og dermed bygge bro mellom det rå og det feminine. Hos Me & the Met verdsetter vi det tidløse ved ”bikerlooken” og gleder oss til følge med i utviklingen av Zadig & Voltaires rocka univers fremover.

Vise som Rutenett Liste

12 Produkter

Angi synkende retning
per side
Copyright © Me & the met. All rights reserved.