Gratis levering på kjøp over 1.000 kr i hele Norge | Fri retur på ordinære varer

-

Zadig & Voltaire

Det franske merket Zadig & Voltaire tilbyr tøffe, moderne og luksuriøse accessoirer i god kvalitet. Merket har siden det ble etablert i 1997 hatt en nyskapende rocka stil som har pustet nytt liv i det ellers klassiske og stilrene franske motebildet.

Navnet er inspirert av den franske filosofen Voltaire’s roman Zadig ou la Destinee – som handler om den kjekke, unge og rike babyloneren Zadig, som på tross av sine gode egenskaper kommer på avveie. På avveie kommer du derimot ikke med Zadig & Voltaire og det er vanskelig å ikke føle seg rock’n’roll chic med en av deres must-have-vesker eller rå biker-boots.

En av årsakene til Zadig & Voltaires popularitet kan være mange kvinners ønske om å kombinere det feminine med det rå. Creative Director Cecilia har hatt fokus på å kombinere ”bikerlooken” med en klassisk og feminin bohem look og dermed bygge bro mellom det rå og det feminine. Hos Me & the Met verdsetter vi det tidløse ved ”bikerlooken” og gleder oss til følge med i utviklingen av Zadig & Voltaires rocka univers fremover.

19 artikler

per side

Rutenett  Liste 

Bruk fallende rekkefølge

19 artikler

per side

Rutenett  Liste 

Bruk fallende rekkefølge

 

Historien bak merket

 

Zadig & Voltaire er et ready-to-wear merket som ble grunnlagt av franskmannen Thierry Gillier i 1997. I 2003 overtok Cecilia Bonstrom som sjefsdesigner og under hennes ledelse har merket hatt stor suksess. Ikke bare er Cecilia gift med Thierry Gillier, men som designer skapte hun stilen vi i dag forbinder med merket, en kul, smart og rocka stil. Under Cecilias ledelse har Zadig & Voltaire blitt et av de fremste motemerker, særlig innen kategorien accessoirer er merket blant de beste sesong etter sesong. Nøkkelen til suksess ligger i merkets evne til å bruke elementer som skinn, glidelås, lenker og dødninghoder i å skape en variasjon av rå uttrykk.

 

I 2004 presenterte Zadig & Voltaire en kolleksjon for menn og senere samme år også en kolleksjon for barn. I 2009 kom merket Zadig & Voltaire Deluxe, som ble solgt i begrenset antall. Totalt 30 forskjellige designs og kun 300 plagg ble produsert. På samme tid utvidet Zadig & Voltaire sitt kompetanseområdet og ga ut smykker, parfymer og en serie med lys. Parfymene er i dag veldig populære med suksesslukter som ”This is her” og ”Just Rock”, sistnevnte kommer i to utgaver, en for han og en for henne.

Visjonen om rock’n’roll

Zadig & Voltaire er i dag kjent i moteverden for sine ikoniske vesker, rocka tilbehør og sko. Merket blir et møtepunkt mellom rock’n’roll og kunsten, med et tankesett om å formidle musikkens avslappede, rocka uttrykk gjennom mote. Visjonen om en uanstrengt, kul ”look”, inspirert av musikkikoner som Patti Smith og Jane Birkin, kommer til syne i deres klær, vesker og ”boots”. Klærne kommer i gode kvalitetsmaterialer som cashmere, og deres cashmere genser er blitt like tidløst som merket selv. Utover dette, så består kleskolleksjonene til Zadig & Voltaire også av t-skjorter, strikkegensere, kule jakker og skinny jeans. Designet er i samme stil som tilbehørskolleksjonen hvor rocka elementer, som skinn og metall, kombineres med det feminine, som silke og cashmere. Uansett hvilken stil du relaterer deg mest med, er du garantert et produkt av høyeste kvalitet.

Zadig & Voltaire gir deg altså muligheten til å tilføre antrekket litt rock gjennom ulike elementer, alt fra skinnjakker og boots til et stort utvalg vesker. Merket har rukket og bli en viktig del av garderoben til enhver kul, avslappet og chic kvinne og pryder gatebilder rundt om i de store byene. Deres butikker, først i Frankrike, men senere også i store Europeiske byer, bla. København, Stockholm og Oslo, er med på å forsterke Zadig & Voltaire’s visjon om rock’n’roll i motebildet. Med et hvitt minimalistisk design og egenprodusert musikk kommer klærne og veskene til sin fulle rett.

Ikoniske vesker

Zadig & Voltaire er i dag et kjent merke på den internasjonal motescene og er kjent for å kombinere det rå, kule og rocka med det mer feminine og boheme. Dette reflekteres i deres populære Rock Clutch, som fås både i klassisk sort skinn, men også i en rekke fargevarianter og semsket skinn som varierer fra sesong til sesong. Den klassiske sorte vesken samt mørkeblå og brun semsket skinn har vært tre av de mest populære variantene og prydet gatebildet i de skandinaviske storbyene. Zadig & Voltaires Rock Clutch er perfekt til både hverdag og fest, med to avtakbare remmer kan vesken brukes både som crossbody eller over skulderen og passer derfor til enhver anledning. Rock Clutch er en lett gjenkjennelig veske med dens unike avlange fasong, karakteristisk glidelåser og den ikoniske vingelogoen til Zadig & Voltaire. Vesken er perfekt tilbehør til ethvert antrekk når man gjerne vil tilføre en siste rocka ”touch”. 

Zadig & Voltaires accessoirer sortiment består utover Rock Clutch av en rekke andre vesker i forskjellige størrelser og design. Her kan man få alt fra små clutches, til mellomstore hverdagsvesker og store ”shopping-nett” i skinn. Blant de små clutches finner man i tillegg til Rock Clutch også vesken Skinny Love, mens Zadig & Voltaires Sunny Medium veske har en mer praktisk størrelse til hverdagsbruk. Den kan romme alt fra computer og notatbøker til sminkepung og vannflaske, med andre ord en veske som sikrer at man får med seg det essensielle i hverdagen. Av de enda større varianter, har Zadig & Voltaire handlenett i skinn, som Mick Bag eller Hendrix Bag og som lett kan svinges over skulderen med plass til alt du skulle trenge.

Zadig & Voltaire lommebøkene kommer i en flere forskjellige varianter under navnet Mini ZV, og ofte matcher de i farge og mønster med de større veskene. Derfor varierer Mini ZV kolleksjonen også fra sesong til sesong.

Sko og tilbehør

Foruten om vesker og klær har Zadig & Voltaire også sko og annet tilbehør som mobilcover og smykker. Hos Zadig & Voltaire finner du de perfekte sorte bikerboots med sølv-detaljer. Et par boots er den perfekte måten å rocke opp en sæt sommerkjole eller et par jeans. Om du heller vil gå for en mer gjennomført rocka ”look” så er kombinasjonen av boots og jeans alltid en sikker vinner. Zadig & Voltaire har også den fineste kolleksjon av skjerf og smykker, hvor smykkekolleksjonen kommer i både gull og sølv med matchende armbånd, halskjeder og øredobber. Skjerfene passer godt til den litt tøffere stilen da de for eksempel kommer med dødninghode mønster eller med andre røffe elementer.